Џет-Сет
17. August 2018 - 11:24

Вака денес изгледа Катарина Шишмановиќ

Сигурно многумина од вас се сеќавате на емисијата „Се за љубов" која ја водеше водителката Катарина Шишмановиќ.

Последната година водителката уживаше во љубовна романса со еден најмоќните луѓе, Горан Стаменковиќ. Во еден моммент водителката се повлече од ТВ екраните,сепак,кон крајот на 2017 година се врати на телевизиските екрани во квизот „Кој е на врвот".