Живот
6. August 2015 - 10:06

Вака Црногорец продава сладолед

Екс српскиот ватерполист и актуелен политичар Александар Шапиќ сподели на Твитер многу интересна фотографија која набрзо стана хит.

Продавачот на сладолед во Бар малку одмара, зошто се преработил и сега паузира на каучот.

Да типично црногорски, на кауч покрај фрижидерот за сладолед.