Џет-Сет
5. July 2017 - 19:18

Ужасно убиство ја обележа - пееше во Гранд, па исчезна и денес нема да ја препознаете

Надежда Билјиќ сите ја паметат како натпреварувачка на „Ѕвезде Гранда“ која не успеа да се пласира меѓу финалистите, но и покрај тоа доби своја песна.

Меѓутоа, Надежда не се откажа од пеењето. Пејачката имала и еден тежок период во животот, кога нејзиниот 26-годишен брат беше убиен во центарот на Ваљево минатата година.

Надежда многу се промени од првото појавување на малите екрани, а еве како денес изгледа.

 

A post shared by nadezda biljic (@biljicn) on