Живот
27. February 2017 - 23:02

Ужасно: Погледнете што извади овој човек од својот стомак!

Внатрешно влакно е она кое се врти навнатре и расте назад во кожата. Постои можност да се појави на лицето, вратот, под пазувите, на стомакот, нозете...
 
Меѓутоа, ние не ги приметува се додека не станат болни.
 
Овој човек се обидува да отстрани такво влакно кое му се поајвило на стомакот. Му беше потребно некое време, а не е ниту пријатно за гледање.