Македонија
29. January 2020 - 20:43

Ужас: Македонско „добредојде“ за гостите од Кина

На социјалните мрежи се појави видео од кое е јасно дека група туристи од Кина во центарот на Скопје се жртви на расистички напад.

Маж приоѓа со камера и зборува за корона вирус на туристите.

- Корона вирус, ајде гоу ту Кина, мрш од тука, вели мажот и ги пцуе.