Живот
22. August 2016 - 14:36

Ужас: Кога младенците ја виделе оваа фотографија од свадбата се шокирале

Шокантна глетка ги затекна младенците еден ден по нината свадба.

Оваа фотографија го обиколи светот поради еден ужасен детал. Младенците нарачале сликање од воздух, со дрон и кога ја виделе оваа форографија се шокирале.

На катот во дворот зад свадбата, на балконот се наоѓал чуден собир на луѓе, со маски, костуми и качулки на главите што предизвикува морници.

Се претпоставува дека се работи за некоја секта...