Македонија
23. January 2022 - 8:50

Утре од 15:00 до 16:30 минирање на автопатот Кичево – Охрид

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ.