Македонија
19. July 2019 - 12:01

Утре и задутре нема да работи жицницата на Водно

Утре и задутре нема да работи жицницата на Водно, информираат од Јавното сообраќајно претпријатие.

Причина за тоа, како што наведуваат од ЈСП, е одржувањето на ридски натпревар во автомобилизам на Водно.

По тој повод нема да сообраќаат ниту линиите 25, 25А и 25Б