Македонија
12. July 2018 - 12:46

Утре без вода делови од Сопиште

Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден утре прекин на водоснабдување ќе имаат населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште, во општина Сопиште.

Како што соопшти РЦУК, прекинот ќе биде во периодот од 08:30 до 14:30 часот