Македонија
7. October 2019 - 14:15

Утре без вода дел од населба „11 Октомври“

Поради поврзување на стара водоводна мрежа на нова водоводна мрежа од Ф-200мм на бул.Борис Трајковски бб во кругот на Пелагонија, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од насеслба „11 Октомври“ (бараки).

Како што соопштија од РЦУК – Скопје, по известување добиено од ЈП Водовод и Канализација, прекинот во водоснабдувањето ќе биде од 08:00 часот до завршување со техничкиот зафат.