Македонија
4. July 2017 - 10:00

Утре без струја дел од Шуто Оризари

Без електрична енергија утре од 9:00 до 14:30 часот ќе бидат корисниците од улица „Индира Ганди“ лоцирани во близина на бензинската пумпа Окта, во општина Шуто Оризари.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, без струја во истиот период ќе бидат и корисниците од улица „Македонско Косовска Бригада“ подулица број 19, во општина Шуто Оризари.