Македонија
3. јуни 2019 - 12:21

Утре автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред

Поради првиот ден на Рамазан Бајрам, кој е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, утре автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред, информираат од ЈСП Скопје.