Македонија
7. December 2023 - 13:25

Утре автобусите ќе возат по неделен возен ред

Почитувани корисници на јавниот превоз, 

Ве информираме дека утре, петок (8.12.2023 год), поради државниот празник Св.Климент Охридски, јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред.

Дежурна од 6 до 13 часот ќе биде билетарницата на Транспортен центар, а Жичарницата ќе работи од 10 до 17 часот.

ЈСП Скопје