Џет-Сет
14. November 2017 - 20:06

УРНЕБЕСНО:Не може да го разбере бебето - Сашко Коцев побара помош од сите мајки

Актерот Сашо Коцев неодамна стана татко. Инспириран од Фејсбук групите во кои мајките меѓусебно си помагаат и си одговараат на одредени прашања и самиот тој одлучи да ги замоли сите мајки за помош Статусот кој го напиша за само 20 минути стана вистински хит и собра над 500 лајкови и коментари.
 
 
Помош веднаш понудија неговите духовити пријатели: