Свет
16. September 2018 - 19:21

Ураганот со поплавите донесе нова смртна опасност: Отровни змии пливаат на улиците

Ураганот Флоренс со поплавите ги донесе и змиите отровници  кои веќе се видени на градските улици. 
 
Властите апелираат до граѓаните да останат во домовите, а доколку имаат контакт со змиите  веднаш да повикаат лекарска помош.