Живот
6. May 2017 - 20:48

УПОРЕН СПЕРМАТОЗОИД: Ставила спирала за да не забремени, набрзо останала трудна, но шокот следи по породувањето

Најироничната фотографија на светот, на која штотуку роденото бебе во рачето ја држи спиралата, стана хит на интернет, а само на Фејсбук досега е споделена повеќе од 70.000 пати. Жената која не сакала да биде мајка е Луси Хелен од Алабама таа била изненадена откако забременила само неколку седмици по вградувањето спирала, но вистинскиот шок следел по породувањето.

Верниците пак, воодушевено коментираат дека малото момче е доказ дека Бог постои.

Луси лани ја вградила спиралата, а забременила веднаш потоа. Девет месеци подоцна се појавило бебето со „трофејот в рака“.

Иако очигледно, бременоста била непланирана, Луси вели дека е среќна, но и дека ова и е последно дете.