Македонија
28. February 2018 - 11:40

Укината забраната за тешки товарни возила на превојот Пресека

Во 11,15 часот претпладнево укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец 
Кичево – Охрид, преку планински превој Пресека.