Македонија
23. January 2019 - 22:20

Укината забраната за сообраќај на камиони на патот Струга-Ќафасан

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец Струга – граничен премин Ќафасан.

Од ЈП Македонија пат информираат дека забраната е укината во 21:30 часот.