Бизарно но вистинито
9. September 2015 - 17:23

Ученичка снимила директор и професорка како стенкаат во неговата канцеларија

Откако снимката е објавена директорот и професорката се соочуваат со откази и казни.

 
Директорот на училиштето Греам Даниелс (51) и неговата љубовничка, 37-годишната професорка по хемија Бетан Томас се снименини од ученича која чекала пред канцелариите нејзините родители да ја земат.
 
Секс снимката е поставена на Јутуб а дисциплинската комисија ќе одлучува за казната а директорот и професорката кои покрај отказите од училиштето се соочуваат и со бришење на нивните имиња од регистерот на професори.
 
На снимката која трае 30 секунди се слуша стенкање и задишување кое доаѓа од канцеларијата на професорката.
 
Откако директорот открил дека снимката е објавена на Јутуб се јавил во домот на ученикот кој ја прикачил и побарал од него да ја отстрани, што и се случило.
 
Но сепак снимката учениците почнале да ја шират на соцујалните мрежи. 
 
Погледнете ја снимката: