Живот
26. August 2015 - 11:57

ТВ водител еуфорично го претставуваше победникот - Почина среде пренос

Мароканскиот телевизис​ки водител почина среде пренос на победничката церемонија на еден турнир во футсал.
 
Инаку, несреќниот човек уредно  зборувал на микрофонот, еуфорично претставувајќо го победникот и тогаш падна како покосен.
 
Лу]ето околу него одма притрчале да му помогнат, телевизискиот пренос бил прекинат, но било касно.
 
Според информациите од локалните медиуми, водителот, кој имал 40 години, доживеал срцев удар и починал.