Џет-Сет
6. November 2016 - 14:21

Тука живее Сека, ѕирнете во нејзиниот луксузен дом

Водејќи сметка за секој детаљ, Сека внимателно го бирала мебелот, бојата на ѕидовите, но и украсите во овој дом, во кој неодамна пристигна и третиот член од семејството, нејзиниот син Јаков Пиљкиќ.

Од ѕидови покриени со икони, огромна бања и скапоцена кујна, до посебна соба која е опремена како козметички салон, Сека сакала себеси, но и на своето семејство да им создаде место каде ќе се чувствуаат пријатно.

Dom Seke Aleksić

Веруваме дека многумина максимално би се опуштиле во оваа када, посебно во оваа атмосфера..
Kupatilo Seke Aleksić