Живот
4. October 2015 - 20:46

Трик за нокти кој ќе посакате веднаш да го пробате

Секоја жена сака нејзините нокти да изгледаат совршено. Меѓутоа, тоа понекогаш  бара многу време и пари.
Често и се предомислувате зошто често ги лакирате ноктите, па на вас моментално бојата повеќе не ви се допаѓа и сакате ноктите да ги налакирате во друга боја. 
 
 Ако тоа на вас често ви се случува, тогаш овој трик е за вас.
 
Се што на вас ви е потребно е малку лепило и вода.