Македонија
19. October 2016 - 8:27

Трибина за влијанието на евроинтегративните процеси врз меѓуетничките односи

Трибина на тема „Влијанието на Евро- атланските интегративни процеси врз меѓуетничките односи во Република Македонија“, ќе се одржи денеска на Правниот факултет во Струмица.

Трибината е во организација на Евро-атланскиот совет на Македонија и има за цел да ги промовира резултатите од проектот и да стимулира дискусија меѓу учесниците.