Loading Video...
Живот
27. November 2022 - 16:31

Три месеци на велосипед од Париз до Доха

Двајца пријатели велосипедисти, пред три месеци тргнале на пад од Париз за да бидат дел од мундијалот.

Поминале многу авантури а предизвикот им овозможи да ги запознаат и француските репрзентативци.