Живот
20. February 2018 - 12:28

Трагичен крај на љубовен состанок, во гаража пронајдени голи тела

Германската полиција минатата седмица во заклучена гаража во Ботроп пронашла беживотни тела на маж (39) и жена (44).

Парот наводно се задушил при секс откако го запалиле автомобилот за да се загреат, пишува германски фокус.

Поллицијата наведува дека, за сега, нема докази за злочин, но форезничарите работат на тоа да утврдат шшто точно се случило. Исто така направени се тестови со кои ќе се утврди нивото на јаглерод диоксид во крвта кај парот.

Иако се укажува дека е во прашање несреќен случај, јавниот обвинител наредил да се направи аутопсија на телата за да отстранат сите сомневања за злочин.