Македонија
3. July 2020 - 15:06

Трагедија во Охрид - се удави човек

Попладнево пред околу еден час на кејот во центарот на Охрид се случи трагичен настан во кој едно лице се удави во водите на Охридското езеро. За сега не е познат идентитетот на жртвата и причините за трагедијата.

Охридската полиција се уште го нема потврдено случајот,  а портпаролот Стефан Димоски најави подетални информаации за подоцна.