Македонија
12. јуни 2019 - 22:57

Трагедија на „Првомајска“: Две млади лица загинаа во страотен судар

Во страотен судар на две возила на улицата „Првомајска“ во Скоје вечерва животот го загубија две лица, објави A1.on.

Според порталотво несреќата загинале две помлади машки лица, кој според очевидци, починале на самото место, пред да пристигнат екипите на брзата помош.

При извлекување на телата од смачканите возила учестувала и екипа на противпожарната служба на Град Скопје.

ФОТО: A1.on