Живот
28. March 2016 - 23:17

Тој зеде чешел и кромид, а кога ќе видите што направи ќе го практикувате секојдневно

Сецкањето кромид на сите ни преставува проблем, бидејќи ретко може да мине без солзи, а паричињата никогаш не може да ги исечеме убаво.
 
Оваа снимка ќе ви помогне токму во тоа, да направите совршени парчиња. А со овој трик ќе можете полесно да сецкате не само кромид, туку и компир, домат, краставица итн...