Македонија
29. May 2017 - 21:23

Тодоров поднесе оставка од функцијата пратеник

Никола Тодоров попладнево поднесе оставка од функцијата пратеник во Собранието на Република Македонија.

На својот фејсбук профил објави дека планира во иднина повеќе да се посвети на својата основна професија како адвокат.

-Имајќи предвид дека планирам во иднина повеќе да се посветам на мојата основна професија како адвокат, како и да можам да дадам поголем придонес во партиските активности, дозволете ми да ве информирам дека одлучив да поднесам оставка на функцијата пратеник во Собранието на Република Македонија, наведува Тодоров на својот фејсбук профил.