Џет-Сет
9. December 2019 - 8:39

ТЛЗП: Победи Кеба - јас сум најлош меѓу најдобрите!

По гласањето на жирито и учесниците, победник во 10. епизода од популарното шоу Твоето лице звучи познато е Драган Којиќ Кеба.

Кеба беше одличен во улога на фронтменот на групата Кис.

Тој чекот во вредност од 1.000 евра ќе го подари на Коста и Николина, дечиња кои боледуваат од леукемија.

Следната недела се очекува полуфинална емисија со нови и уште поинтересни настапи на учесниците.