Македонија
24. August 2018 - 11:52

Тешка сообраќајна несреќа кај Тетово

 Пред полиовина час се случи тешка ссобраќајка на автопатот кај Тетово, нема се уште информации за повредени. 
 
Полицијата излезе на местот на несреќата. 
 
Детали се најавуваат за подоцна.