Македонија
17. јуни 2018 - 21:35

Тензично пред Собранието, Комитите го пробија кордонот

Тензично станува на протестот пред Собранието.

Голем број на граѓани извикуваат „Македонија, Македонија“.

Се протестира против промена на името, и договорот со Грција.