Живот
30. October 2015 - 16:51

Таткото му е починат, а братот изгубен во војната - Не можеше да поверува во тоа што му го соопштија!

Браќата Бејли и Мајерс Леонард целиот живот се многу блиски, иако не се близнаци.
 
Биле пртемногу млади кога останале без татко. Кога Мајерс дознал дека неговиот постар брат ќе биде регрутиран во војска и ќе биде пратен во војна во Ирак, оправдано стравувал дека ќе може да го изгуби единствениот член од семејството кој му останал.
 
Со месеци живеел во страв, дека неговиот брат ќе загине во војната и дека никогаш повеќе нема да го види!
 
Потоа, додека еден ден бил на својот тренинг, добил неочекувана посета, поради што не можел да ги сокрие солзите...