Македонија
29. May 2024 - 12:27

Таки Фити: Внимавајте со трошењето и задолжувањето на државата

Справување со високиот буџетски дефицит, инфлацијата и неформалната економија ќе бидат главни предизвици на идната Влада.

Академиците со порака да се внимава со трошењето, но и задолжувањето на државата.