Живот
4. December 2015 - 13:52

Таа има талент од кој ќе ви се згади

Миса Блуе има речиси 40 години и неверојатен талент за шокирање на луѓето.

На француското Суперталент шоу оваа жена ги покажа своите танцувачки вештини залевајќи се со врел восок.

Талент или не, тешко е да се каже. Сепак едно е сигурно - таа дефинитивно знае како да ја фрапира публиката.