Живот
8. February 2016 - 14:55

Таа беше пресреќна: Клекна да ја запроси девојката, а потоа...

Додека се шетаа, девојката го турна на подот своето момче, а на станување тоа клекна пред неа.

Девојката мислеше дека и дошло времето за мажење, но наместо прстен, доби нешто кое ја уништи нејзината среќа.

Погледнете го ВИДЕОТО.