Џет-Сет
31. May 2016 - 15:29

Светска ѕвезда ја ископира Цеца

Тоалетата која ја носеше Светлана Ражнатовиќ Цеца на роденденот на својата ќерка Анастасија, беше инспирација и за една бразилска ѕвезда. Само четири дена откако Цеца блесна во оваа креација на полнолетството на ќерка и, блогерката Лала Руџ се појави на еден настан со ист фустан.
Изгледа Цеца навистина направила добар избор кој им се допадна и на светски познатите ѕвезди, со оглед на тоа дека роденденската журка стигна и на светските медиуми.