Живот
15. July 2016 - 11:04

Светот досега не видел вакво нешто: Оваа мајка не го видела моментот кога ја родила ќерката, но затоа...

Ако некогаш сте се сомневале во тезата дека мајките можат со еднаков успех да прават повеќе работи истовремено, ние имаме доказ дека сте имале грешно верување!
 
Жаклин, „новопечена“ мајка од Сиднеј, го снимила царскиот рез и раѓањето на своето дете со мобилен телефон, за да биде сигурна дека никогаш нема да го заборави ова најважно искуство од животот.
 
Кога се се завршило, гордата мајка видеото го споделила со пријателите на Фејсбук.
 
Снимката е навистиан уникатна, бидејќи гледачите можат да го видат целото породување од перспективата на мајакта, додека во позадина се слушаат упатствата на лекарот и неговоте објаснувања за тоа што се случува.
Ова не е прво дете на Жаклин. Претходно таа се породила два пати, а како што изјавила во медиумите, сите на социјалните мрежи имале само пофалби за нејзината одлука да го снима сопствениот царски рез.
 
Погледнете го видеото...