Џет-Сет
7. November 2017 - 15:50

Сузана Турунџиева со емотивна порака

Сузана Турунџиева објави емотивна порака за ќерката Лора заедно со нивна фотографија.

Кога се мали, ги носиш во раце, кога ќе пораснат ти се чаталат… тркало на животот, напиша Сузе.