Џет-Сет
11. May 2016 - 15:53

Сузана Манчиќ повторно во акција: Еротски сцени со помлад маж

Познатата водителка, пејачка и актерка, Сузана Манчиќ, која веќе имавме прилика да ја гледаме во жешки еротски сцени во нејзините домашни видеа, но и да читаме за нејзинаите сексуални работи воо нејзините две книги, повторно ја разбуди машката фантазија.

Во популарната серија „Звездара“ Сузана игра сопственичка на прекуокеански бродови, која ужива во слаткиот живот и убавите млади мажи. Така на Сузана во сцените кои и се случуваат во креветот друштво и прави помладиот актер Миљан Прљета.

-Во моите две книги се напишав и ги опишав моите еротски и сексуални работи. Ја глумам богатата Мадам Бланш, сопственичка на прекуокеански бродови, која ужива во слаткиот живот и убавите момчиња. Верувам дека оваа улога, во која и пеам, ќе биде популарна во серијата. Дали сум со колегата Миљан или не во приватниот живот, проценете сами, вели Сузана.

suzaa500

-Не е лесно да завршите во ист кревет со Сузана, рекол насмевнувајќи се Миљан.