Бизнис
19. July 2019 - 8:20

Сугарески и Китанов на увид во реконструкцијата на патот Ранковце

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов денеска ќе извршат увид во реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце-Крива Паланка.

За реконструкцијата на патот во должина од 21 километар се одвоени 2,6 милиони евра.