Бизнис
12. January 2021 - 15:45

Сугарески директор на Царина

Горан Сугарески е нов директор на Царинската управа, дознава Сител.

Владата на денешната седница го назначи на оваа позиција.

Сугарески од јуни 2017 до изборите лани беше министер за транспорт и врски во Владата на премиерот Заев.

 

Наташа Хаџиспиркоска Стефанова