Македонија
27. јуни 2019 - 11:37

Судот во Будимпешта не ја одобрил екстрадицијата на Никола Груевски

Судот во Будимпешта не ја одобрил екстрадицијата на екс премиерот Никола Груевски .

Како образложение било дадено дека условите од екстрадицијата не биле исполнети, пренесуваат дел од унгарските медиуми.