Македонија
16. January 2021 - 15:55

Судир на две возила и автобус на ЈСП на булевар „Александар Македонски“

Сообраќајна незгода на булевар „Александар Македонски“ во Автокоманда.

Во сообраќајната незгода се судриле две возила и автобус на ЈСП со број 50.

 

Мирјана Давидовска