Свет
25. July 2017 - 13:30

Стравична несреќа на море - Загина жена

 
Една жена денес загинала во инцидент на море на северозападот на медитеранскиот остров во Кипар.
 
Жената со потекло од Кина загинала во несреќа кога човек кој ги возел на глисер околу морето добил оштетување на 'рбетниот столб.
 
Останатите патници се здобиле со помали повреди.
 
Полицијата не ги навела деталите на инцидентот.