Македонија
19. November 2015 - 13:12

Страшна сообраќајна несреќа кај Валандово, има повредени

Страшна сообраќајна несреќа се случила денеска на патот кај Валандово.
 
Од фотографијата која беше објавена на Фејсбук, поточно на Ѕидот на сообраќајниот срам, се гледа дека на терен е искочена полицијата и екипа на брза помош која им помага на повредените.
 
Засега немаме информации колкумина се инволвирани во несреќата.
 
Повеќе информации подоцна.