Живот
16. October 2015 - 10:11

Страотно злосторство: Шестмесечно бебе фрлено низ прозорец

Бебе од шест месеци настрада откако беше фрлено низ прозорец, од шестиот кат од њујоршки апартман.

Злосторството се случи во апартманскиот комплекс во Бронкс. Како што сооптши њујоршката полиција, во тој момент во станот била 27-годишна жена, која се претпоставува дека му е мајка на бебето, заедно со уште три деца.

Децата се префрлени во болница, иако немали никакви повреди.

Американските медиуми потсетуваат дека ова е трет случај дете да биде фрлено низ прозорец и тоа во последните три месеци.