Македонија
29. November 2018 - 21:55

Страотна сообраќајка вечерва на влезот во Крива Паланка

Вечерва од 21.00 часот патниот правец Куманово  - Крива Паланка е во целосен прекин, соопшти АМСМ.

Прекинот на сообраќајот на овој патен правец е поради случена сообраќана незгода на  влезот од Крива Паланка.

Повеќе детали нема за оваа сообраќајка.