Македонија
11. January 2019 - 23:30

Стоилов: Срам да ни е на сите….

Ментално нестабилни сме сите у државава што дозволуваме вака да ни прават !!!

Срам да ни е на сите….

За мене секогаш ќе биде МАКЕДОНИЈА !!!