Џет-Сет
23. November 2015 - 10:51

Станија ќе снима свое реално шоу

Станија Добројевиќ, која моментално учествува во реалното шоу Фарма открива дека наскоро ќе добие сопствено шоу.

-Ќе снимам свое реално шоу, сакам луѓето да видат како навистина живеам, поради што плачам или се радувам. Да се прикажам каква што сум, а не ова ова, ова е се некаква игра и овие луѓе не се дел од мојот живот. Така публиката ќе биде во можност да го запознае моето семејство, пријателите, момчето, рече Станија.

Не е познато на која српска телевизија ќе се емитува нејзиното шоу.